20 juni: Mediapark Jaarcongres, met korting voor NBF leden!

Op donderdag 20 juni vindt in studio 21 de zesde editie plaats van het Mediapark Jaarcongres (MPJC), dé ontmoetingsplek voor de (cross)media sector.

Gericht op innovatie en inspiratie biedt MPJC verdieping op de laatste media trends, zoals second screen, online video en multiplatform concepten. Er wordt een groot aantal internationale sprekers naar studio 21 op het Media Park gehaald. Zo zijn er bijdragen van Matt Danzico (BBC – over storytelling), Erik Anderson (Premiere Digital – over VOD) en Kenyatta Cheese (Know Your Meme – over webcultuur). Ook de Nederlandse mediatop is aanwezig. Nieuws en innovatie gegarandeerd!

Leden van NBF kunnen profiteren van ledenvoordeel! Zie de nieuwsbrief van dinsdag 28 mei voor de kortingscode of vraag deze aan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.

Programma
Het programma kent de volgende onderdelen en bijdragen:

– Staatssecretaris Dekker (OC&W) opent MPJC met een toelichting op zijn beleid
-Shula Rijxman (NPO), Jan Slagter (MAX) en Madeleine de Cock Buning (CvdM) geven hun visie op het toekomstige medialandschap en daarbij gewenste beleid
Keynote speech van Matt Danzico (BBC) ‘The Sciences of Storytelling’
Erik Anderson (Premiere Digital Services, voorheen Global Manager of Production van iTunes Video bij Apple) over de ins en outs van online distributie van video
Marc Adriani over mediawijsheid in een nieuw format van BNN
Nieuwe spelers en nieuwe platforms, met o.a. Jan Jaap van der Wal over Panache
Matthias Scholten (RTL) over de manier waarop RTL verhalen vertelt op meerdere platforms
Het online video succes van Armin van Buuren onthult door Eveline van der Steen (Armada Music)
De uitreiking van de eerste Cross Media Awards

    Meer informatie over MPJC is te vinden op www.mpjc.nl.

    Bron: MPJC