Upload Cinema videocompetitie: We hebben de soundtrack, nu nog de film!

Natuurlijk kun je zoals altijd bij Upload Cinema je videosuggesties insturen, maar speciaal voor (beginnende) filmmakers hebben we ditmaal ook een videocompetie uitgeschreven. En het makkelijke is: de soundtrack geven wij je gewoon al. Je hoeft er alleen nog maar de film erbij te maken! Op de gloednieuwe website van Upload Klassiek staat hoe het precies werkt.

We hebben een bijzondere prijs klaarliggen voor de maker van de winnende video. Hij of zij wordt namelijk uitgenodigd voor de première van Upload Klassiek, op 9 juli as. in Het Koninklijke Concertgebouw in Amsterdam, i.s.m. Robeco SummerNights. Tijdens de première, en in de 4 voorstellingen die volgen in andere concertzalen in Nederland, wordt deze video live begeleid door pianiste Daria van den Bercken.

Ben je benieuwd naar hoe dat er op 9 juli allemaal uit komt te zien? Dat treft, want de kaartverkoop is al gestart! Kijk voor kaarten op de website van Het Koninklijke Concertgebouw.

STUUR ONS VOOR 7 JUNI JE FAVORIETE KLASSIEKVIDEO’S

Maar deze nieuwe videocompetitie is het natuurlijk niet het enige. Je kunt ons namelijk ook de beste video’s over klassieke muziek van het web toesturen.  We hebben al aardig wat binnengekregen, van katten die van klassiek houden tot acapellaversies van symfonieën, maar we zijn reuze benieuwd waar jullie nog meer mee komen opdraven. Stuur ze hier in! De deadline voor het inzenden is 7 juni.

Succes met filmmaken en suggesties inzenden!

Bron: Upload Cinema