Inschrijven Jaaroverzicht voor het 33e Nederlands Film Festival nog tot 1 juni

De inschrijving voor het Jaaroverzicht voor het 33e Nederlands Film Festival, van 25 september tot en met 4 oktober 2013 is gestart. Inschrijven kan tot uiterlijk 1 juni 2013.

Een selectie van films uit het Jaaroverzicht wordt voorgelegd aan een onafhankelijke jury voor de competitie van de Grote Prijzen van de Nederlandse Film, de Gouden Kalf Competitie, en aan een onafhankelijke jury voor de Debuut Competitie.

Bekijk het Reglement Jaaroverzicht >

Ga naar het inschrijfformulier voor het Jaaroverzicht >

Eindexamenproducties van Nederlandse film- en kunstacademies kunnen worden aangemeld voor de NFF Studenten Competitie. De selectie van studentenfilms wordt voorgelegd aan een onafhankelijke jury voor de competitievan de Tuschinski Award en de Dioraphte Award, en aan een onafhankelijke jury samengesteld door de FPN voor de Filmproducenten Nederland Award. Vanaf 1 mei is het inschrijfformulier voor de NFF Studenten Competitie hier te vinden.

Bekijk het Reglement NFF Studenten Competitie >

Ga naar het inschrijfformulier voor de NFF Studenten Competitie >

Neem voor vragen contact op met de programma-afdeling: programma@filmfestival.nl