Seizoensfinale Homeland als eerste op Amsterdam Series Weekend, kaartverkoop start

Vandaag start de kaartverkoop voor het eerste Amsterdam Series Weekend. Op vrijdag 24 mei opent het festival met het gloednieuwe seizoen van de Deense hitserie Borgen.

Drie dagen lang worden compleet nieuwe televisieseries, eerste afleveringen en ‘season finales’ vertoond. Zo heeft het festival de Nederlandse primeur van de laatste twee afleveringen van Homeland. Bezoekers zien als eerste hoe het Nick Brody en Carrie Mathison vergaat in de bloedstollende finale van het tweede seizoen. Deze afleveringen worden pas op 26 mei en 2 juni uitgezonden door BNN en het volledige seizoen is vanaf 25 september op dvd verkrijgbaar. Daarnaast staan onder andere de series Breaking Bad, Profugos, Overspel, Wallander, Girls, The Newsroom, Game of Thrones, Unsere Műtter Unsere Väter en Falling Skies op het programma van Amsterdam Series Weekend.

Voor kaartverkoop en het programma: www.amsterdamseriesweekend.com.

Amsterdam Series Weekend vindt plaats van 24 tot en met 26 mei in het Ketelhuis, het MC-theater en in een speciaal gecreëerde huiskamer  in de Openbare Verlichting: de UPC Living Room. In dit festivalhart kunnen bezoekers onder het genot van een drankje op banken neerploffen en met hun benen omhoog een keuze maken uit een enorm aanbod van series die on demand te zien zijn.

Amsterdam Series Weekend is een initiatief van Stichting Amsterdam Film Week en is het eerste festival in Nederland dat zich uitsluitend richt op tv-series.

Founding partner UPC
Founding partner UPC organiseert in het kader van Amsterdam Series Weekend in mei ‘UPC Series maand’. Zo kunnen UPC-abonnees in de maand mei thuis, in de UPC-winkels en op Amsterdam Series Weekend in de speciaal ingerichte Living Room genieten van de beste series.

Bron: Herrie