Wegens succes verlengd: ACTIE ‘Leden door leden’

Bestaande NBF-leden kunnen een deel van hun contributie terugverdienen door het aanbrengen van nieuwe leden!

Als je als bestaand NBF-lid een nieuw lid aanbrengt voor 1 juli 2013 wordt de helft van het nog te betalen contributiebedrag van het nieuwe lid in mindering gebracht op je eigen contributie van 2013. Als je dus iemand aanbrengt die nog €100,- voor 2013 dient te betalen, is de korting die je ontvangt maar liefst €50,-. Je merkt het op deze manier meteen in je eigen portemonnee!

Stuur dus snel de link naar het aanmeldingsformulier door naar al je vrienden en kennissen en zorg dat ze lid worden van dé beroepsvereniging voor AV-professionals! In het aanmeldingsformulier kunnen nieuwe leden jouw naam opgeven voor deze actie. Je kunt meerdere leden aanmelden, op deze manier kun je je resterende contributie dus volledig terugverdienen. Voorwaarde: het ‘verdiende’ bedrag kan alleen in mindering worden gebracht op de resterende contributie van 2013 en wordt niet uitbetaald. Als je de NBF geen contributie meer schuldig bent, dan kun je dus geen geld verdienen door deze regeling.

Waarom lid worden van de NBF?
Natuurlijk omdat je dan gebruik kunt maken van de vele NBF services die speciaal zijn toegespitst op AV-professionals en van de hoge kortingen en voordelen bij verschillende partners. Maar misschien nog belangrijker is dat je als NBF-lid deel uitmaakt van een zeer uitgebreid netwerk van professionals en bijdraagt aan de zichtbaarheid van de Nederlandse film- en tv-sector, iets dat in deze roerige tijden met grote bezuinigingen van groot belang is. Alle informatie over het lidmaatschap kun je online vinden via www.nbf.nl/over-nbf/.