Masterclass tijdens Open Dag College of MultiMedia

Op 26 mei biedt College of MultiMedia iedereen de gelegenheid om langs te komen voor een masterclass of proefles in App magazines ontwikkelen, 3D producer, digital video producer en/of webdesign. Proeflessen en masterclasses volgen is de beste manier om te kijken of een opleiding of cursus iets voor jou is!

Make yourself special
De concurrentie neemt toe in de multimedia branche en je moet de beste prestaties leveren om eruit te springen. Hoe doe je dat? Jezelf bij te scholen of op te leiden bij College of MultiMedia. Welke opleiding of cursus past bij jou?! Kom langs tijdens onze open dag op 26 mei en ervaar het zelf!

Kick-off Open Dag
De dag zal starten met een vrije inloop vanaf 12.00 uur. Zo kun je rustig een kijkje nemen en vragen stellen aan studenten en docenten. De studenten presenteren tevens hun werkstukken, om je een beeld te geven van wat zij gemaakt hebben tijdens hun opleiding. Wil je meer informatie over cursussen, dan staat er altijd een docent klaar om je te woord te staan.

Masterclass App Magazines ontwikkelen (DPS)
In de cursus Digital Publishing Suite leer je je eigen magazine app. ontwikkelen. We hebben een masterclass ontwikkeld om je te laten zien wat je kunt doen met DPS en je leert om een 360 graden foto te maken voor een app.

Proeflessen
De eerste proefles die we starten is webdesign. Daarna gaan we met verder met de proefles 3D producer. We sluiten af met een proefles digital video producer. Tussen de proeflessen door hebben we speciale presentaties over onze opleidingen en kunt u vragen stellen aan de docent die de presentatie geeft.

Overtuigd?!
Tijdens de Open Dag kun je je direct inschrijven. Voordeel hiervan is dat jij zeker weten een plekje hebt in de door jou gekozen opleiding of cursus en je betaald géén inschrijfgeld!

Bron: CMM