Vooraankondiging Schrijfpaleis op 15 april, met inleverdeadline op 27 maart 2013

Op 15 april is er weer een nieuw Schrijfpaleis! Uit een inventarisatie van afgelopen seizoenen is gebleken dat maar liefst 25% van de gelezen scripts uiteindelijk gerealiseerd is! Alles wat nog in ontwikkeling is uiteraard niet meegerekend. Stuur je script dus in en maak gebruik van dit unieke podium!

Wij zorgen voor een cast van gerenommeerde acteurs onder leiding van topregisseur Hesdy Lonwijk. En een panel van scriptdeskundigen met gratis tips en adviezen voor verbetering of realisering.

Presentatie is in handen van Moniek Kramer.

Stuur je script voor film of tv-drama in en wie weet wordt jouw werk gelezen! We selecteren ook drie scripts die we een korte script-analyse kunnen aanbieden. Des te meer kans dus, dat we je een stap verder kunnen helpen bij de ontwikkeling van je script.

Deadline voor inzenden is woensdag 27 maart. Je kunt je werk sturen naar schrijfpaleis@vsenv.nl. Het hele script (indien mogelijk), maar in ieder geval een synopsis en een selectie van ± 10 pagina’s die je wil laten lezen.

Tot maandag 15 april in theater Bellevue!

Hartelijke groet,

Het Schrijfpaleisteam