KLIK! 2013 zoekt animatiefilms

Professionele animator of student? Zin om je film op het witte doek te zien in Amsterdam? Stuur je korte film dan in voor het animatiefestival.

In november 2013 is er weer een nieuwe editie van het KLIK! Amsterdam Animation Festival. Het jaarlijkse, Nederlandse animatiefestijn vindt opnieuw plaats in EYE, het in het oog springende filmmuseum aan het IJ.

Om de vele bezoekers later dit jaar op allerlei lekkers te kunnen trakteren, is KLIK! alweer gestart met de zoektocht naar verse korte films voor verschillende categoriën, waaronder Professional, Student, Commissioned en 3-D Stereoscopic Animation. De inzendingen maken vanzelf ook een kans op de Amsterdam Audience Award, de Young Amsterdam Audience Award en de Political Animation Award.

Animators kunnen hun werk heel eenvoudig indienen via de website van KLIK! (het kan zelfs met een link naar de film op YouTube of Vimeo). In augustus wordt bekendgemaakt welke korte films de ongetwijfeld bikkelharde selectie overleefden. Je film inzenden kan nog tot 1 juli 2013.

Veel succes!

Bron: Animatie.blog.nl