NBF netwerkborrel op maandag 25 februari 2013 – thema ‘Animatie onder de loep’

Op maandag 25 februari vindt de maandelijkse NBF netwerkborrel plaats met deze keer het thema ‘Animatie onder de loep’. Animatie wint steeds meer aan terrein. Niet alleen als op zichzelf staande kunstvorm, maar ook in vele andere genres als documentaire en commercials is geanimeerd beeld steeds vaker terug te vinden. Op deze avond gaan we met vooraanstaande personen uit de animatiewereld in gesprek over de opkomst van animatie en de plaats die de kunstvorm inneemt in het hedendaagse film- en tv-klimaat.

Vragen die ook aan bod komen zijn: hoe succesvol is Nederlandse animatie op internationaal niveau en welke invloed hebben technologische ontwikkelingen op deze sector? Hiernaast zal er een speciale preview van het Holland Animation Film Festival (20-24 maart 2013) worden vertoond en zal er gezamenlijk worden gegeten voorafgaand aan het programma. Kom dus vooral langs en neem ook je collega’s mee!

Dinnerdeal
Het restaurant van LAB111 biedt speciaal voor de NBF netwerkborrel een aantrekkelijke en voordelige dinnerdeal aan: voor €17,50 krijg je een voor- en hoofdgerecht inclusief een glas wijn. Aanmelden voor de dinnerdeal kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588, uiterlijk op vrijdag 22 februari. Het diner wordt om 18:45 geserveerd in het restaurant en kan van te voren worden afgerekend bij de kassa van het restaurant.

Het programma van de avond:
18:00 – 18:45 inloop & borrelen aan de bar
18:45 – 20:00 dinnerdeal (optioneel)
20:00 – 21:30 programma in de kapel
21:30 – ?            borrelen aan de bar

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) – thema:
Wanneer
: maandag 25 februari 2013
Waar: Media Café Restaurant LAB111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam-West (Google Maps)
Voor wie: leden en alle film- en televisieprofessionals

Aanmelden voor de NBF netwerkborrel is gewenst en kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588. Geef bij je aanmelding ook even aan of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Nederlands Filmfonds.