Nieuw voor leden: korting bij College of Multimedia

Vanaf januari 2013 krijgen NBF-leden 10% korting op cursussen en opleidingen bij College of MultiMedia in Amsterdam. Hiernaast zullen er gedurende het jaar cursussen aangeboden worden aan leden waar een hogere korting geldt. Leden zullen hiervan via een mailing op de hoogte worden gebracht.

College of MultiMedia voorziet in de technische tools en kennis, waardoor de creativiteit en technische capaciteiten van haar klanten optimaal worden benut en op de meest effectieve wijze worden toegepast.

Dit doen zij door middel van het geven van opleidingen, cursussen, workshops en maatwerk trainingen vanuit onze opleidingslocatie in Amsterdam of op locatie bij onze klanten. College of MultiMedia (CMM) geeft sinds 1997 professionele opleidingen en cursussen in de diverse disciplines van multimediaproductie en ICT en biedt deze zowel in parttime en fulltime varianten. De kwaliteit die zij leveren in onze hoogstaande kennisoverdracht wordt onderkent door meerdere spelers in de branche. Zo zijn zij het eerste Apple Authorised Training Center in Europa, officieel Adobe Authorized Training Centre, het enige authorized trainingcentre voor AVID in de Benelux en tevens geautoriseerd in het geven van trainingen in Maxon’s 3D Software (Cinema4D). De opleidingen en cursussen worden dan ook gegeven door ervaren en gecertificeerde trainers. www.cmm.nl

Voor vragen en opmerkingen over deze en andere kortingsacties is het NBF-kantoor bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30 via nbf@nbf.nl en 020-6646588.