Sectorbrede nieuwjaarsreceptie op 17 januari 2013

Op donderdag 17 januari 2013 is het tijd voor de jaarlijkse sectorbrede nieuwjaarsreceptie: dé gelegenheid om met collega’s en gelijkgestemden uit de film- en televisiebranche te proosten op het nieuwe jaar.

Download hier de officiële uitnodiging voor leden en relaties!

Actie: diner bij restaurant LAB111
Bezoekers van de sectorbrede nieuwjaarsreceptie kunnen gebruik maken van een speciale aanbieding voor een diner bij het restaurant van LAB111, in dezelfde locatie als waar de receptie plaatsvindt. Deal:

Doradefilet met gnocchi, venkel en antiboise inclusief één glas wijn voor €14,50 per persoon

Deze deal is alleen geldig op donderdag 17 januari 2013 en bij aanmelding bij het NBF-kantoor op uiterlijk 15 januari. Een vegetarische optie is ook mogelijk, dit kan aangegeven worden bij de aanmelding bij de NBF.

Aanmelden
Voor deze speciale actie kun je je aanmelden bij het NBF-kantoor via nieuwjaarsreceptie@nbf.nl.

NB: het is ook mogelijk om a la carte te eten, hiervoor dien je zelf direct bij het restaurant een reservering te plaatsen (via de site www.lab111.nl of telefoonnummer 020-6169994) met de opmerking ‘nieuwjaarsreceptie film/tv-sector’, dan ontvangt één persoon een drankje op kosten van het huis.