The Unknown Runner: internationale documentaire en gratis app

The Unknown Runner is een populaire en inspirerende app voor hardlopers en voor liefhebbers van documentairefilms, en biedt zijn gebruikers de kans om deel te nemen aan een heel bijzonder project: het maken van een onafhankelijke documentaire over Keniaanse hardlopers.

Er is een nieuwe update van de app uitgekomen, voor de iPhone/iPad. De film en de app worden uitgebracht door productiemaatschappij A Cow Says Moo uit Amsterdam. De held van The Unknown Runner is Geoffrey Kipsang, een getalenteerde jonge Keniaanse atleet. Aan het begin van het project was hij aan het toewerken naar zijn debuut op het wereldtoneel als marathonloper en inmiddels heeft hij zijn debuut gemaakt op de Marathon van Berlijn – waar hij de derde plaats claimde. Het filmproject zoekt nu een laatste ronde van  financiering om de postproductie af te ronden, en The Unknown Runner heeft uw hulp nodig!

Sportliefhebbers kunnen via de app het productieproces van de documentaire stap voor stap volgen, zien wat er al gefilmd is, en krijgen inzicht in de wereld achter de Keniaanse hardlopers. Maar gebruikers kunnen vooral deelgenoot worden van het project, door geld te doneren of een speciaal T-shirt te kopen en zo de documentaire te steunen. Op deze manier kunnen ze het project via crowedfunding steunen, en belangrijk is ook ruchtbaarheid geven aan The Unknown Runner zodat mensen over de hele wereld het kunnen delen en ervan kunnen genieten!

Download de app, ervaar de inspirerende informatie over hardlopen, word fan op Facebook en volg ons op Twitter – en wees een van de eersten die de film zien zodra hij klaar is!

The Unknown Runner is een gratis app en is beschikbaar voor iPad en iPhone in de Apple App Store. Een Android-versie komt er binnenkort aan.

Download app: https://itunes.apple.com/us/app/the-unknown-runner/id527681390?ls=1&mt=8

App trailer: https://vimeo.com/44092616

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
A COW SAYS MOO
Miriam de Kemp
+31 6 14192073
miriam@acowsaysmoo.nl
info@theunknownrunner.com
FB: theunknownrunner
TW: THEUNKNWNRUNNER