Masterclass Responsive Webdesign bij open dag CMM op 3 februari 2013

Een van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van webdesign is ‘responsive layouts’. Iedereen kan tegenwoordig het internet op met allerlei soorten apparaten. Bedrijven willen niet voor elke device een nieuwe site laten bouwen dus roept dat om responsive webdesign. Volledig in lijn met de laatste ontwikkelingen organiseert College of MultiMedia tijdens haar open dag op 3 februari een masterclass responsive webdesign. Kom langs en ervaar de revolutie bij College of MultiMedia!

De masterclass responsive webdesign neemt je mee in de wereld van webdesign voor mobile devices, tablet en desktop. Aan de hand van een gecertificeerde trainer wordt met behulp van Dreamweaver uitgelegd waar je zoal op moet letten bij het ontwerpen van layouts voor verschillende devices. Ook wordt uitgelegd hoe je met je content moet omgaan zodat je voortaan nog maar op een plek aanpassingen hoeft te verrichten.

Open dag

De masterclass responsive webdesign is onderdeel van de open dag van College of MultiMedia. Naast deze masterclass organiseren wij ook een masterclass Motion Graphics in 3D en een masterclass Final Cut Pro X. De masterclasses starten om 15.30 en eindigen om 17.00 uur en vormen tevens de afsluiter van de open dag.

Aanmelden kan via onze website, http://www.cmm.nl/over-cmm/aanmelden-masterclass.htm.

Proeflessen

De dag zal starten met een vrije inloop vanaf 12.00 uur waarna we om 12.30 uur echt beginnen. Tussen 12.30 en 14.00 uur organiseren wij proeflessen Web Design, Multimedia Engineer, 3D Producer en Digital Video Producer. Deelname aan deze proeflessen is geheel gratis. Een van onze docenten laat je inhoudelijk kennis maken met onze lesmethoden en ons lesmateriaal. Een unieke mogelijkheid om onze opleidingen te ervaren! Meld je aan via http://www.cmm.nl/over-cmm/aanmelden-proefles.htm.

Overig programma

Tussen 14.15 uur en 15.15 uur zijn er uitgebreide informatiesessies over de verschillende opleidingen. Tevens zal er een expositie van het werk van (oud) studenten getoond worden. Uiteraard is het mogelijk je direct in te schrijven voor een opleiding of cursus en zal er voldoende tijd zijn voor het inwinnen van informatie.

Graag tot ziens op zondag 3 februari bij CMM in Amsterdam!

Bron: CMM