Upload Cinema: een extreme pakjesavond in de bioscoop

De shoppinggekte leeft nergens zo sterk als op het net. Daarom presenteert Upload Cinema All I Want For Christmas, met internetfilmpjes over de extreme emoties die cadeaus, pakjes en nieuwe producten bij ons losmaken.

Op woensdag 12 december 19:30 uur presenteert Upload Cinema ‘All I Want For Christmas’: een avondvullend filmprogramma over de cult van het cadeau en onze worsteling met vrijgevigheid en hebberigheid. Shoppende menigten die slachtoffers maken, de fetisj van het uitpakken in ‘unboxing’ filmpjes, webcammeisjes die opscheppen over hun kerstcadeaus en suggesties voor geschenken waarvan je niet wist dat je ze kon wensen. Gastredacteur is Erwin van der Zande van Bright, het magazine voor innovatieve lifestyle. Erwin van der Zande zal ook bij de voorstelling aanwezig zijn voor een Q&A en een heuse uitpakparty.

Maar dat nog niet alles: Bright verzorgt op 12 december in Rialto bovendien een pop-up store, waarin men de mooiste gadgets en accessoires van het moment kan bezichtigen en kopen. Dan weet je zeker dat je met je kerstinkopen goed zit!

EASTER EGG CADEAU VAN BRIGHT

En uiteraard hebben we in december een Easter egg-cadeau waar alle voorgaande cadeaus bij verbleken: degene die de Easter egg van All I Want For Christmas goed raadt krijgt een jaarabonnement op tijdschrift Bright. Nu jij weer, Sinterkerstman.

CADEAUTIP: KOOP SNEL KAARTJES!

Kaarten voor de show in Rialto op woensdag 12 december, 19:30 uur, koop je via de website van Rialto. Wees er snel bij, want vol = vol.

Graag tot dan!

Bron: Upload Cinema Amsterdam