Petitie voor Tax Shelter Nederlandse filmindustrie

Op petities.nl is Marco Maas een petitie gestart voor herziening van de subsidieregeling en een tax shelter voor de Nederlandse filmindustrie.

TEKEN DE PETITIE HIER!

PETITIE

Wij

onafhankelijke crewleden van alle departementen en toeleveringsbedrijven van make-up, visual effects, costume, focuspullers, productie etc., ondertekenen deze petitie.

constateren

Gevolg is een niet interessant economisch klimaat voor producenten die buitenlandse coproducties aangaan en miljoenen meenemen om daar te produceren. Dit resulteert in een enorme terugloop aan werkgelegenheid voor de zelfstandige werknemers in de filmindustrie binnen alle departementen.

en verzoeken

Wat wij verzoeken is het invoeren van een tax shelter voor de Nederlandse filmindustrie, en het monitoren van de subsidie regelingen, waardoor het professionele en economische filmklimaat in Nederland wordt zoals in de meeste Europese landen.

TEKEN DE PETITIE HIER!