Controle leden- en bedrijfsprofielen voor NBF-gids 2013

Hierbij verzoeken we alle leden en bedrijven met een online profiel om deze VÓÓR 1 DECEMBER 2012 te controleren voor de NBF-gids 2013.

Op 1 december 2012 moeten we de kopij voor de NBF-gids van 2012 aanleveren bij de drukker, dus het is van belang dat de gegevens voor deze datum gecontroleerd worden en waar nodig aangepast. De gegevens uit de online profielen worden letterlijk overgenomen in de gids, dus het is van groot belang dat deze zorgvuldig gecheckt worden op juistheid.

LET OP: alleen de gegevens die je hebt aangevinkt in het profiel worden overgenomen in de gids, dus controleer ook goed wat wel en niet is aangevinkt!

Hoe kun je een ledenprofiel controleren?
Aangekomen op www.nbf.nl kun je linksonder inloggen met je relatienummer en wachtwoord. Het relatienummer kunt u vinden op je ledenpas of in de online ledenlijst: https://www.nbf.nl/over-nbf/leden/. Je kunt bij het inlogscherm ook de inloggegevens opnieuw opvragen, mocht je deze niet bij de hand hebben of vergeten zijn. Klik hiervoor op de link Login gegevens vergeten, dan worden de opgevraagde gegevens naar het bij ons bekende e-mailadres verstuurd.

Nadat je bent ingelogd heb je de mogelijkheid de gegevens te controleren en eventueel aan te passen. Indien dit onverhoopt niet lukt via de website laat het dan zo snel mogelijk weten door te mailen naar nbf@nbf.nl, dan zullen wij er zorg voor dragen dat de gegevens worden aangepast.

Hoe kun je een bedrijfsprofiel controleren?
Aangekomen op www.nbf.nl kun je linksonder inloggen met het relatienummer en wachtwoord. Het relatienummer kun je vinden in de online bedrijvenlijst: www.nbf.nl/over-nbf/bedrijven/. Je kunt bij het inlogscherm ook de inloggegevens opnieuw opvragen, mocht je deze niet bij de hand hebben of vergeten zijn. Klik hiervoor op de link Login gegevens vergeten, dan worden de opgevraagde gegevens naar het bij ons bekende e-mailadres verstuurd.

Nadat je bent ingelogd heb je de mogelijkheid de gegevens te controleren en eventueel aan te passen. Indien dit onverhoopt niet lukt via de website laat het dan zo snel mogelijk weten door te mailen naar nbf@nbf.nl, dan zullen wij er zorg voor dragen dat de gegevens worden aangepast.

Let erop dat je altijd de knop ‘Profiel Bijwerken’ onderaan het scherm aanklikt als je gegevens hebt veranderd, om er zeker van te zijn dat ze goed worden opgeslagen.

Voor vragen of opmerkingen zijn wij vanzelfsprekend bereikbaar op nbf@nbf.nl of 020 – 6646588.