NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) op maandag 26 november: thema ‘Post-IDFA: ervaringen van pitchers’

Op maandag 26 november is het tijd voor de laatste NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) van 2012! Aangezien IDFA dan net is afgelopen, zullen we in het programma aandacht besteden aan projecten die gepitcht zijn op het FORUM. Het FORUM is de leidende internationaal georiënteerde co-financierings en co-productiemarkt in Europa en vindt plaats tijdens IDFA.

Er zullen tijdens de NBF avond enkele projecten worden besproken die in de afgelopen jaren zijn gepresenteerd, waarbij aandacht is voor de pitch zelf maar nog belangrijker voor het verloop hierna: wat is er uit voortgekomen? Naast dit programma wordt er zoals elke maand weer gezamenlijk gegeten en geborreld. We hopen jullie in grote getale te mogen verwelkomen op de laatste maandag van november!

Presentaties (ovb, lijst wordt nog aangevuld!)

Jos de Putter – Our Film (IDFA FORUM 2011) – logline: a portrait of famous and lessfamous chimpanzees in retirement homes in the US. A tragic-comical, sometimes bitter, poetic recapture of the intriguing relationship between Chimp and Man.

Harmen Jalvingh Faithless (IDFA FORUM 2011) – logline: Looking for the reasons behind the radicalization of young Muslims inside Karachi’s largest Islamic school, a secular Muslim is confronted with his own conflicting feelings about Islam – Zero Waste (IDFA FORUM 2012) – logline: The war on garbage and the Mafia as conducted by a Utopian “madman”, the new mayor of Naples.

Dinnerdeal
Het restaurant van LAB111 biedt speciaal voor de NBF netwerkborrel een aantrekkelijke en voordelige dinnerdeal aan: voor €17,50 krijg je een voor- en hoofdgerecht inclusief een glas wijn. Aanmelden voor de dinnerdeal kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588, uiterlijk op vrijdag 23 november. Het diner wordt om 18:45 geserveerd in het restaurant en kan van te voren worden afgerekend bij de kassa van het restaurant.

Het programma van de avond:
18:00 – 18:45 inloop & borrelen aan de bar
18:45 – 20:00 dinnerdeal (optioneel)
20:00 – 21:30 programma in de kapel
21:30 – ?         borrelen aan de bar

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) – thema: ‘Post-IDFA: ervaringen van pitchers’
Wanneer: maandag 26 november 2012
Waar: SMART Project Space, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam-West (Google Maps)
Voor wie: leden en alle film- en televisieprofessionals

Aanmelden voor de avond is gewenst en kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588. Geef bij je aanmelding ook even aan of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal.