College of MultiMedia en Mediamachine organiseren 26 november gratis seminar CINEMA 4D Release 14

Op maandag 26 november a.s. houden Mediamachine en College of MultiMedia een gratis seminar rondom CINEMA 4D Release 14. Schrijf u snel in, het aantal plaatsen is beperkt. Lokatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam.

U kunt zich hier direct inschijven!

Programma

13:30     Inloop gasten
14:00     Lars Scholten over CINEMA 4D Release 14
15:30     Pauze
16:00     Bastiaan Hooimeijer en Dennis Kleijn over het visual effects werk in ‘De Geheimen van Barslet’
17:00     Einde

Sprekers

Mensen die CINEMA 4D al kennen zullen in dit seminar de enorme kracht van Release 14 ontdekken. Lars Scholten, docent 3D bij College of MultiMedia en freelance vormgever, zal uitgebreid ingaan op de nieuwe features van CINEMA 4D Release 14. Door zijn heldere uitleg en ervaring als spreker voor diverse doelgroepen, zal zijn verhaal ook mensen aanspreken die nieuw zijn met CINEMA 4D of 3D vormgeving in het algemeen.

Ervaren 3D gebruikers en nieuwkomers kunnen hun hart ophalen bij de duopresentatie van Bastiaan Hooimeijer van Happy Ship en Dennis Kleijn van Planet X FX. Zij zullen in een case study vertellen over hun visual effects werk voor de vissenregens in de NTR/NCRV dramaserie ‘De Geheimen van Barslet’, die momenteel elke zaterdagavond op Nederland 2 te zien is.

U kunt hier meer lezen over het evenement.

U kunt zich hier direct inschijven!

Bron: College of Multimedia