Teken de petitie Mediafonds moet blijven!

Alle mensen en organisaties die ons sinds 29 oktober 2012 steunen en die hun onvrede willen uiten over de voorgenomen opheffing van het Mediafonds in het regeerakkoord van het kabinet Rutte II kunnen de petitie ondertekenen op mediafondsmoetblijven.petities.nl.

Teken de door Monique Busman (voorzitter DPN) geïnitieerde petitie Mediafonds moet blijven op mediafondsmoetblijven.petities.nl en stuur via twitter of e-mail dit bericht door aan personen die misschien ook deze petitie willen ondertekenen.

Vergeet niet op de bevestigingslink in je mail te klikken na ondertekening.

Op www.mediafonds.nl/updates-toekomst staat een overzicht van reacties op de voorgenomen bezuiniging van makers, de publieke omroep, musea, de cultuurfondsen, de media en vele individuen zoals Joyce Roodnat en Frank van Vree. Op onze site vindt u ook een beknopt overzicht van wat het Mediafonds doet.

Met alle ondertekenaars willen wij voor het wetgevingsoverleg in de Tweede Kamer op 10 december 2012 zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen en discussie voeren om aan te tonen dat deze voorgenomen bezuiniging moet worden teruggedraaid.

Veel dank en groet!