Oproep namens VEVAM voor regisseurs

Regisseurs van audiovisuele werken:

– Word lid van VEVAM
– en claim de auteursrechtelijke vergoedingen voor je films of programma’s

VEVAM is sinds 2010 dé auteursrechtenorganisatie voor regisseurs van audiovisuele werken. VEVAM heeft afspraken gemaakt over vergoedingen voor kabeldoorgifte van programma’s in de periode 2010 tot 1 oktober 2012.

Half november start VEVAM met het uitkeren van deze vergoedingen.

Voor een vlot verloop van de repartitie is het van groot belang dat VEVAM beschikt over de juiste gegevens. VEVAM wil weten welke regisseur er bij welk programma hoort zodat ze kan zorgen dat de auteursrechtelijke vergoedingen voor films en programma’s aan de juiste personen uitgekeerd worden.

Het lidmaatschap is gratis, het opgeven van werken is eenvoudig en als je werk niet te lang geleden in Nederland is uitgezonden, dan loont het de moeite.

Word lid van VEVAM en registreer je werken !    www.vevam.org