Europadag 2012 – Save The Date: maandag 10 december 2012

Europadag 2012 biedt je de meest actuele en toegesneden informatie over toekomstige financieringsmogelijkheden voor jouw internationale culturele- en audiovisuele projecten binnen de programma’s Cultuur en MEDIA en projecten in het kader van burgerparticipatie binnen het programma Europa voor de Burger.

Ben je in het bijzonder benieuwd naar wat Europa doet voor de verbetering van publieksbereik? Of zou je meer willen weten over de digitale ontwikkelingen in de culturele- en audiovisuele sector en over internationale samenwerking binnen de totale breedte van de creatieve industrie en het maatschappelijke veld? Laat je inspireren door toonaangevende internationale projecten die onlangs Europese steun hebben ontvangen en maak kennis met potentiële partners voor jouw Europese projecten. Het programma van de Europadag zal bestaan uit een plenair gedeelte en diverse boeiende sessies. We beloven je klinkende namen en stevige inhoud.

Europadag wordt geproduceerd door SICA.

Reserveer nu de datum in je agenda!

Maandag 10 december 2012, 12.30 – 17.00 uur, aansluitend borrel.
Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Deelname is gratis, aanmelden kan binnenkort via www.sica.nl.

Laat je informeren, inspireren en ontmoet collega’s tijdens de Europadag, een gezamenlijk initiatief van het Cultureel Contactpunt, Europe for Citizens Point en MEDIA Desk Nederland.

Bron: MEDIA Desk Nederland