Voor NBF-leden: uitnodiging João en het mes op 1 oktober

Het Nederlands Film Festival en EYE, het nieuwe filmmuseum in Amsterdam, hebben het genoegen alle NBF-leden uit te nodigen voor de Nederlandse première van de gerestaureerde film João en het mes (1972) in aanwezigheid van regisseur George Sluizer.

Deze voorstelling vindt plaats op maandag 1 oktober om 19.30 uur in het Louis Hartlooper Complex 1, Tolsteegbrug 1. Ontvangst vanaf 19.00 uur.

João en het mes werd door EYE gerestaureerd als onderdeel van het digitaliseringsproject Beelden voor de toekomst.

Na afloop van de voorstelling wordt u in het Filmcafé van het Louis Hartlooper Complex een drankje aangeboden en is er gelegenheid om met George Sluizer het glas te heffen. De receptie wordt u aangeboden door het Nederlands Film Festival en EYE.

In verband met de beperkte zaalcapaciteit raden wij u aan vóór 24 september te reageren. U kunt dit doen door een mail te sturen naar uitnodigingen@filmfestival.nl onder vermelding van ‘João en het mes’ dan liggen er vrijkaarten voor u klaar. Geef hierbij aan of u één of twee plaatsbewijzen wilt reserveren. U wordt verzocht deze plaatsbewijzen uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling op te halen bij de ontvangstbalie in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om deze avond aanwezig te zijn, kunt u op vertoon van deze uitnodiging een vrijkaart  reserveren voor één van de voorstellingen die vanaf 3 oktober in EYE plaatsvinden. Ga daarvoor naar: www.eyefilm.nl (kassa EYE 020-5891400).

Wij hopen u bij deze bijzondere voorstelling te mogen begroeten.

Bron: EYE