Tussenstand Televizierring-verkiezing

Op 19 oktober wordt de Gouden Televizierring 2012 uitgereikt. Voor het eerst heeft de AVRO een tussenstand bekend gemaakt van 10 programma’s waar nu al veel op is gestemd.

Het gaat om (in alfabetische volgorde): Boer Zoekt Vrouw (KRO), Dokter Deen (MAX), Erica op Reis (MAX), Expeditie Robinson (RTL 5), Flikken Maastricht (TROS), Ik Hou van Holland (RTL 4), Over de Streep (KRO), The Voice of Holland (RTL 4), The Voice Kids (RTL 4) en Wie Is de Mol? (AVRO).

“Mensen vragen me altijd wie er bovenaan staat in de verkiezing voor de Gouden Televizierring”, zegt Jeroen de Goeij, chef redactie van Televizier. “Daar kan en mag ik natuurlijk niets over zeggen. Maar met deze lijst lichten we toch een tipje van de sluier op. Met nog elf dagen te gaan in de eerste stemronde wordt het nu echt spannend.”

Belangstellenden kunnen nog tot 1 oktober stemmen voor de eerste ronde. Daarna worden per categorie drie genomineerden bekend gemaakt voor de tweede stemronde.

AVRO/Mediajournaal