Gratis app Preview Magazine in de App Store

Preview Magazine is vanaf 13 september te downloaden in de App Store. Het meest gelezen filmmagazine van Nederland is daarmee nog breder verkrijgbaar.

De iPad-versie van Preview Magazine biedt maandelijks reviews, interviews en achtergrondartikelen. Daarnaast biedt de app nog meer informatie en interactieve mogelijkheden, zoals video-opties om trailers te tonen of links naar achtergrondinformatie. Innotouch heeft deze nieuwe iPad-app ontwikkeld, waarmee filmfanaten nu gratis overal de leukste filminformatie kunnen lezen.

Preview Magazine wordt tien keer per jaar uitgebracht en is gratis mee te nemen bij veel bioscopen en filmtheaters door heel Nederland. Daarnaast ligt het blad bij de betere horecagelegenheden, sportscholen, hogescholen en universiteiten. Vanaf 13 september is de app te downloaden
<http://itunes.apple.com/nl/app/preview-magazine/id554154650?ls=1&mt=8> in de App Store. De iPad-versie heeft uiteraard dezelfde prijs als de papieren Preview: 100% gratis.

“In de papieren editie ben je gebonden aan een vast aantal pagina’s”, zegt Preview-hoofdredacteur Pim Wijers. “In de digitale editie kunnen we extra informatie kwijt zodat we de filmliefhebber nog beter bedienen van informatie. Trailers, langere interviews, achtergrondinformatie, noem maar op. En een app met videomogelijkheden sluit natuurlijk perfect aan bij een filmblad als Preview. Deze nieuwe mogelijkheden die Innotouch heeft geïmplementeerd, voegen een nieuwe dimensie toe waarmee de lezers naast leuke, scherpe artikelen ook direct de filmbelevenis kunnen ervaren.”

Martijn Boomsma, Managing Director van Innotouch, stelt: “Bij een tijdschrift als Preview Magazine kun je veel creatieve dingen doen op het gebied van interactie. Hiermee creëer je een toegevoegde waarde die aansluit op de manier van lezen en die de app en het magazine aanvullend op elkaar maken. Door als uitgever verschillende kanalen in te zetten kun je een magazine verrijken zonder angstig te zijn voor de concurrentie van ‘het internet’. Zeker door de extra online advertentiemogelijkheden. Interactieve tijdschriften-apps hebben de toekomst.”

Over Innotouch
Innotouch is dé Nederlandse leverancier van oplossingen voor iPad- en Android-tijdschriften-apps en verzorgt de app-publicatie op een tablet van begin tot eind.  Daarbij wordt nauw samengewerkt met de uitgever en vormgevers om de essentie van het blad te behouden. Na de ontwikkeling van de basis-app voor het eerste nummer levert de uitgever haar content aan, waarna Innotouch deze optimaliseert en binnen drie dagen op de iPad en de Android publiceert. Het hoofdkantoor van Innotouch is gevestigd aan de Meeuwenlaan 100 in Amsterdam. Meer informatie vindt u op: www.innotouch.nl

Over Preview Magazine
Online is Preview Magazine te lezen via http://www.previewmag.nl/, te volgen via Facebook: https://www.facebook.com/PreviewMagazine en Twitter: https://twitter.com/previewmagazine.

De iPad-app is verkrijgbaar in de iTunes-store: http://itunes.apple.com/nl/app/preview-magazine/id554154650?ls=1&mt=8

Bron: MVSP