Nieuws van IDFA

IDFA bestaat 25 jaar! | Word Vriend en koop eerder kaarten voor het festival | IDFA in kriterion: Pink Ribbons Inc. | Gratis op IDFA TV: I Am a Woman Now

IDFA bestaat 25 jaar!
Van 14 tot en met 25 november vindt de 25e editie van het International Documentary Film Festival Amsterdam plaats. Ter gelegenheid van dit vijfde lustrum breidt IDFA haar reguliere (competitie) programma uit met drie speciaal hiervoor samengestelde filmselecties.

Het programma zal o.a. bestaan uit 25 years Highlights of the Lowlands, met 15 spraakmakende titels uit de IDFA geschiedenis en IDFA Junior, een speciale selectie voor jongeren en hun ouders met recente jeugddocumentaires maar ook jeugdfavorieten uit het IDFA verleden. Lees meer.

Word Vriend en koop eerder kaarten
Wilt u komend festival verzekerd zijn van kaarten, door vóór de reguliere kaartverkoop kaarten te kunnen kopen? Word dan Vriend van IDFA. Vanaf €3,00 per maand helpt u IDFA om ook in de toekomst een uniek programma te kunnen presenteren en geniet u verschillende voordelen. Lees meer en bekijk de voordelen.

IDFA in Kriterion: Pink Ribbons Inc.
Zondagmiddag 16 september begint weer een reeks IDFA in Kriterion. Te zien is Pink Ribbons Inc., een kritische onderzoeksdocumentaire die wetenschappers, borstkankerpatiënten en feministen aan het woord laat over de minder rozekleurige kanten van actieplatform Pink Ribbon. De film was afgelopen IDFA te zien op het festival. Lees meer.

Zondag 16 september 2012 | Aanvang 15.00 uur | Entree € 6,50 | Kriterion je dit vervangen

On demand te zien op IDFA TV: I Am a Woman Now
“Toen ik opeens naar een jurk in de etalage staarde en me afvroeg hoe hij me zou staan, wist ik: dit gaat nooit over.” Eerste generatie transseksuelen reflecteren op hun leven in een prachtige documentaire van Michiel van Erp. I Am a Woman Now is nu on demand te zien via www.idfa.tv.

Bron: IDFA