Schrijf je in voor The Pitch tijdens het NFF en maak kans op €5.000

Het Nederlands Film Festival (NFF) en ShortsTV, ‘s werelds grootste korte filmkanaal, organiseren The Pitch tijdens de 32e editie van NFF. The Pitch biedt filmmakers de gelegenheid om een korte filmproject te pitchen. De winnaar ontvangt een bedrag van € 5.000,- om zijn/haar project te realiseren waarna de film later internationaal wordt uitgezonden op ShortsTV. Aanmelden kan vanaf nu via pitch@shorts.tv.

Tijdens The Pitch krijg je 2 minuten en 15 seconden de tijd om jouw idee te presenteren. Elke pitch wordt in één take op video opgenomen. Deze worden vertoond op www.shorts.tv en op UPC Kanaal 14, samen met 45 seconden van jouw eerdere werk (van een korte film of een showreel).

Via deze kanalen kan het publiek stemmen op zijn favoriete project. Een jury bepaalt de uiteindelijke winnaar. De winnaar van The Pitch wordt op 4 oktober in de NFF Talkshow bekendgemaakt.

De pitches worden gehouden op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 september van 10:00 tot 12:30 uur in het NFF Festivalpaviljoen op de Neude te Utrecht, openbaar voor publiek.

Meedoen? Aanmelden kan via pitch@shorts.tv (in het Engels) vóór 18 september 2012. Gelieve je volledige naam, contactgegevens en beschikbaarheid erbij te vermelden. Iemand van ShortsTV neemt contact met je op om je afspraak te bevestigen. Lees voor deelname de reglementen goed door.

Bron: Nederlands Film Festival