Upload Cinema: nog een week om in te sturen voor Super Nature

Voor Super Nature zoekt Upload Cinema video’s waar natuur en technologie elkaar ontmoeten, van bruggenbouwende bevers tot gekweekte organen. Welke video’s mogen niet ontbreken? Stuur ze in!

Nederland komt nu na de komkommertijd en zomervakantie weer langzaamaan op gang. Een goed moment dus voor Upload Cinema om het jachtseizoen te openen: je hebt nog een week om video’s inzenden voor ons nieuwe thema, Super Nature.

STUUR JE VIDEO’S IN

Ben jij de speurneus die de meest hilarische en adembenemende kruisbestuivingen tussen natuur en technologie opspoort? Ga het digitale natuurgebied en stuur ons de mooiste parels! De deadline voor het inzenden is 4 september om middernacht.

> Stuur een film in

Succes met zoeken!

Upload Cinema