Save the date: speciale editie van de NBF netwerkborrel tijdens het Nederlands Film Festival op maandag 1 oktober

Reserveer de avond van maandag 1 oktober alvast in je agenda, want dan zal de jubilerende NBF een speciale festivaleditie van de NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) organiseren tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht.

Tijdens de NBF netwerkborrel zal een mooie selectie van de eindexamenplannen van de lichting 2013 van de Nederlandse Film en Televisie Academie gepresenteerd worden door de studenten. Een speciaal voor deze gelegenheid aangestelde selectiecommissie bestaande uit Hans Bosscher (voorzitter NBF), Floor Onrust (Producer Family Affair), Matthijs ten Berge (Oprichter Amsterdam Film Week) en Mercedes Stalenhoef (regisseur) zal zes projecten selecteren waarover een korte pitch gehouden zal worden door de makers. Vanaf 17:00 tot 19:00 zal de NBF netwerkborrel in het teken staan van deze presentaties en kunnen onder het genot van een borrel nieuwe contacten worden opgedaan en oude worden aangehaald.

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) – speciale festivaleditie
Wanneer: maandag 1 oktober 2012 17:00 – 19:00, pitches om 18:00
Voor wie: alle leden en relaties van de NBF
Waar: Balzaal van de Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, Utrecht

Leden en relaties van de NBF ontvangen half september per mail de officiële uitnodiging met hierin ook de locatie waar de borrel plaats zal vinden. Toegang is op vertoon van de uitnodiging.

De reguliere NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) vindt elke laatste maandag van de maand plaats in SMART Project Space/LAB111 in Amsterdam-West. Op de borrel, die bedoeld is voor alle film- en tv-professionals, wordt gezamenlijk een voordelig hapje gegeten, geborreld en is er een inhoudelijk programma of paneldiscussie over een actueel thema. Kom dus ook een keer langs in Amsterdam!

Voor meer informatie over de NBF netwerkborrel of plaatsing op de mailinglijst kan contact worden opgenomen met het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.

Het jubileum van de NBF en de netwerkborrel worden mede mogelijk gemaakt door: