Gratis registreren voor IBC tot 24 augustus!

Van 6 t/m 11 september vindt in de RAI Amsterdam de IBC plaats, de jaarlijkse beurs voor professionals die betrokken zijn bij de wereldwijde elektronische media-industrie. Het is nog mogelijk om je aan te melden voor een gratis kaart voor 24 augustus via de website van IBC.

De IBC, de grootste broadcastbeurs van Europa, vindt dit jaar plaats van 6 t/m 11 september. 50.000 internationale bezoekers komen naar de RAI in Amsterdam om de nieuwste technologische ontwikkelingen te aanschouwen, te netwerken en nieuwe inzichten te verkrijgen. Van camera’s tot editsets, alle aspecten van de broadcast keten komen tijdens IBC aan bod, op de beurs maar ook tijdens de conferentie.

Conferentie
De IBC biedt bezoekers een conferentieprogramma met de meest invloedrijke sprekers uit de industrie. Boeiende keynotes, masterclasses, technische papers en posters, pannels, discussie en meer. Bioscopen, Connected TV, Social Media, Transmedia, Sport, The Cloud en workflow komen aan bod tijdens de drie streams in het programma: ‘Advances in Technology’, ‘Content Creation and Innovation’ en ‘The Business of Broadcasting and Media’.

Lees hier meer over het conferentie programma op IBC.