IDFA Forum 2012: deadline voor indiening projecten 1 september

De 25e editie van het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) zal plaatsvinden van 14 t/m 25 november 2012. Het IDFA FORUM vindt plaats van 19 t/m 21 november 2012 en is de grootste bijeenkomst van filmmakers, televisie commissioning editors en onafhankelijke documentaire producenten van Europa.

Het biedt de unieke kans om financiering te vinden voor documentaires: meer dan 90% van alle ingezonden projecten wordt ook daadwerkelijk gemaakt! Het IDFA Forum stimuleert co-financiering en co-productie van nieuwe documentaires door o.a. producenten in staat te stellen om hun projecten te pitchen voor commissioning editors en andere professionals. Er zijn verschillende mogelijkheden om te pitchen, afhankelijk van het stadium waarin het project zich bevindt.

De deadline voor inzendingen is 1 september 2012.

Ga voor meer informatie naar www.idfa.nl/theforum