Upload Cinema: stuur nu je films in voor Super Nature

Veel van onze technologie is geïnspireerd door de natuur. Tegelijkertijd zetten wij door middel van technologie de natuur steeds meer naar onze hand. Voor Super Nature gaat Upload Cinema, in samenwerking met Naturalis, op zoek naar de meest spectaculaire video’s over de wisselwerking tussen natuur en technologie.

Van bruggenbouwende bevers tot lichtgevende vissen en van gekweekte organen tot genetische gewassen. Gastredacteur is Ilse van Zeeland van Naturalis Biodiversity Centre. Voor deze editie is Quest mediapartner.

UPLOAD CINEMA IN MAART WEKELIJKS LIVE OP TV
Met gepaste trots kunnen we bij deze ons nieuwste initiatief bekend maken: vanaf maart volgend jaar komen Upload Cinema en de VPRO samen met een live tv-programma.

STUUR JE FAVORIETEN IN
Welke video’s mogen niet in onze line-up ontbreken? Stuur ze in! De deadline voor het inzenden is 7 september.

> Stuur een film in

Succes met inzenden!

Upload Cinema