Digitraining Plus: European Cinemas Experiencing New Technologies: 29 augustus – 2 september – Amsterdam

Ben je filmprofessional (of filmstudent) en geïnteresseerd hoe de hele keten steeds digitaler wordt en wat dit doet met techniek, content en business? Meld je dan aan voor de Digitraining Plus!

Naast veel info krijg je unieke inkijkjes bij Eye, Beeld en Geluid, Gofilex en de nieuwste digitale bioscopen van Nederland. Leer van vele internationale sprekers en deel ideeën met deelnemers uit andere landen in werkgroepen.

De meerdaagse cursus DigiTraining Plus: European Cinemas Experiencing New Technologies is alweer de negende editie van de trainingen die door Media Salles speciaal voor Europese filmprofessionals wordt georganiseerd. De gebalanceerde combinatie van theorie en praktijk biedt objectieve informatie, ervaringen uit eerste hand en internationale sprekers en deelnemers, met speciale aandacht voor independents.

Het voorlopige programma vind je hier.

Kosten voor deelname zijn € 320,- voor Nederlandse aanmeldingen, inbegrepen zijn de lezingen, cursussen, lesmateriaal en een groot deel van de maaltijden. Indien je gebruik wilt maken van dit gereduceerde tarief (zonder hotel overnachtingen) kun je dit in een begeleidend schrijven te melden. Kijk voor meer informatie en reserveringen op de website van Media Salles.

Bron: