Go Short accepteert weer nieuwe inzendingen

De vijfde editie van het Go Short – International Short Film Festival Nijmegen zal van 13 t/m 17 maart 2013 plaatsvinden. We accepteren nu weer nieuwe filminzendingen voor onze competitie programma’s.

Go Short accepteert alle korte film genres: animatie, documentaire, live-action/fictie en experimentele/kunst film. Voor meer gedetailleerde informatie, zie onze regelementen.

European & Dutch Competition
De European Competition bestaat uit korte films van alle genres die in Europa geproduceerd zijn. De films komen in aanmerking voor de Go Short Award voor de beste short in alle vier de verschillende categorieën. De Dutch Competition is een selectie van 20 films die in Nederland zijn geproduceerd, waarvan de beste film beloond wordt met de Go Short Award voor beste Nederlandse film. Alle films dingen eveneens mee voor de Audience Award.

Breaking Shorts: Student Competition
De Breaking Shorts: Student Competition bestaat uit korte films van alle genres en geproduceerd in Europese filmscholen. De beste film wint een Stimuleringsprijs, en alle films zijn in de running voor de Audience Award.

Dit is het eerste jaar dat Go Short ook de studenten-inzendingen zelf ontvangt. Vul het formulier in en stuur ons je korte films!

Deadlines:
Films voltooid tussen 1 september 2011 (studentenfilms vanaf 1 maart 2011) en 31 december 2011: 17 augustus 2012
Alle films voltooid in 2012: 1 november 2012
Films die hun wereld-premiere beleven tijdens Go Short: 1 december 2012

Vereisten:
1) Films moeten na 1 september 2011 (studentenfilms na 1 maart 2011) voltooid zijn
2) De maximum lengte is 40 minutes
3) De afkomst van de film moet Europa zijn

Voor meer informatie: www.goshort.nl/submit