Nieuw voor leden: korting bij Pathé en Ximon!

NBF-leden krijgen vanaf 5 juli minimaal 45% korting met de ledenpas op voorstellingen bij alle Pathé-bioscopen in Amsterdam en 25% korting op een Ximon Plus-abonnement! Dus niet getreurd als we een natte zomer krijgen; met deze kortingen kun je elke dag heel voordelig genieten van de nieuwste films in de bioscoop én van de mooiste films en series bij je thuis.

Korting Pathé-theaters met ledenpas
Vanaf 5 juli krijgen leden van de NBF korting bij alle Pathé-theaters in Amsterdam. Op vertoon van de NBF-ledenpas kost een kaartje slechts €5,50 (ipv € 10,-/11,50). Hieronder staan de aanvullende voorwaarden:

Voorwaarden:
– Geldig in Amsterdam (Tuschinski, City, Munt, Arena), geldig van maandag t/m donderdag de hele dag;
– Vrijdag en zaterdag geldt de korting tot 18 uur. Zondag weer de hele dag – voor alle reguliere filmvoorstellingen;
– Prijs toegangsbewijs € 5,50 (ipv € 10/11,50), alleen aan de kassa verkrijgbaar (dus niet via internet).
– De korting is ook geldig voor 3D, IMAX en IMAX 3D voorstellingen, (bij 3D en IMAX voorstellingen betaalt men € 2,50 bij en bij een IMAX 3D voorstelling betaalt men € 5,- bij);
– Niet geldig op feestdagen en schoolvakanties (www.schoolvakanties-nederland.nl), behalve de zomervakantie;
– Niet geldig voor arrangementen zoals loge en VIP in Pathé Tuschinski.

25% korting op Ximon Plus
Met Ximon Plus krijg je onbeperkt toegang tot het Ximon Plus deel van de catalogus. Je kunt dan de films, documentaires en tv-series zo vaak kijken als je wilt. Je zit nergens aan vast. Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen. Je betalingen worden dan onmiddellijk stopgezet en je kunt gebruikmaken van je resterende abonnementsperiode.

NBF-leden krijgen 25% korting op het Ximon Plus-abonnement. Volgende week ontvangen zij een brief in de bus met een actiepas met kortingscode, waarmee de korting meteen online verkregen kan worden.

Meer informatie over de nieuwe kortingen kan verkregen worden via het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.