Aankondiging Filmpremière Jumpcut op 7 juli

NBF-lid Saskia Quax presenteert op zaterdag 7 juli de première en DVD-lancering van haar afstudeerfilm Jumpcut. Deze vindt plaats tussen 11:00 en 13:00 uur in filmtheater de Uitkijk, het oudste filmtheater van Nederland in hartje Amsterdam.

Jumpcut laat je op speelse wijze kennis maken met de seksuele fantasie van een jonge vrouw. Seksualiteit is erg persoonlijk en kent geen vaste kaders. Iedereen ervaart seksualiteit immers op zijn eigen manier. Zie je haar spel? Herken je de liefde?

Voor deze film werkte ze onder andere samen met fetishmodel DutchDame en Japanse bondage professional Bob van RopeMarks en werd ze gesteund door tientallen fantastische donateurs. Tijdens de première wordt niet alleen het eindresultaat, maar ook de making-of vertoond. Bovendien is er de gelegenheid een DVD aan te schaffen.

Meer informatie: http://saskiaquax.nl