Nieuwe GROENE GIDS voor filmmakers gelanceerd

Afgelopen vrijdag, tijdens de uitreiking van de Green Filmmaker of the Year Award, heeft Filmpeople in samenwerking met de Green Filmmaking Competition een groene gids voor filmmakers gelanceerd.

De online gids dient ter ondersteuning van iedereen in de filmwereld die ‘groen’ wil samenwerken en informatie wil uitwisselen over duurzame oplossingen.

Werk je ook groen? Doe mee!
Als bedrijf en als freelance filmmaker kun je je inschrijven voor de gids en aangeven dat je je inzet voor de groene film.
Heb je een duurzame productie gemaakt? Voeg deze dan toe aan de duurzame producties-lijst.

Heb je nieuws over een duurzame filmproductie? Voeg dit nieuws dan toe. Voor meer informatie, ga naar www.greenfilmmaking.nl

Tools en Tips
De Gids biedt handige tips en inspiratie voor het verduurzamen van je productie, art department , techniek, financiën en vervoer.

Bedrijven en personengids
Personen en bedrijven die doen aan vak-technische energie besparing of duurzame bedrijfsvoering kunnen worden opgenomen worden in de gids.

Wil je als bedrijf of persoon ook wordt opgenomen in deze gids? Schrijf je dan nu in via

www.greenfilmmaking.nl

Over Filmpeople:
De Green Filmmaking Guide is een project van Filmpeople. Filmpeople beheert diverse sites voor filmmakers zoals: filmstart.nl, filmvacatures.nl, filmcastings.nl en filmnieuws.nu

Over de Green Filmmaking Competition:
De Green filmmaking Competition daagde Nederlandse filmmakers uit om een groene film te produceren. De winnaar (NFI Productions met de korte film LEVEN), won afgelopen vrijdag de hoofdprijs van 20.000 euro en mag zich een jaar lang Green Filmmaker of the Year noemen.

De Green filmmaking Competition is een project van Strawberry Earth en wordt ondersteund door o.a. het Ministerie van Economische Zaken, het Filmfonds, Eye Filminstituut en ASN Bank. (zie www.greenfilmmaking.com)

Link bij dit bericht:
www.greenfilmmaking.nl