NBF leden met korting naar Mediapark Jaarcongres!

Nationale- en internationale toppers tijdens Mediapark Jaarcongres

Het Mediapark Jaarcongres (MPJC) haalt op 21 juni een aantal internationale sprekers naar Nederland. Tijdens hét media event van het jaar verzorgt Gary Carter (FremantleMedia) een keynote speech. Russell Davies van Wired geeft zijn kijk op ons leven met schermen en reclame man Rory Sutherland (Ogilvy London) brengt ‘life lessons from an ad man’. Daarnaast is uiteraard de top van de Nederlandse media industrie aanwezig;

– Een interview met NPO voorzitter Henk Hagoort
– Een preview op de sportzomer door Lara Ankersmit (NOS)
– Willemijn Maas (AVRO) over de samenwerking tussen uitgevers en omroepen
– Dagan Cohen (Upload Cinema) over ‘curated tv’
– Pitches van jonge Nederlandse media ondernemingen

Het Mediapark Jaarcongres is dé ontmoetingsplek voor de (cross)media sector. Het MPJC kijkt vanuit Studio 21 op het Media Park naar de actuele mediaontwikkelingen in Nederland, laat prominenten uit de industrie aan het woord en geeft innovatieve bedrijven de kans om hun diensten te presenteren. Tijdens deze lustrumeditie worden de veranderingen in de mediawereld uitgelicht. Welke verschuivingen zijn er te zien in mediagebruik? Hoe gaan omroepen en uitgevers om met de nieuwe mogelijkheden? Welke kansen zijn er voor Nederlandse ondernemers?

Aanmelden met korting?
Schrijf je in via www.mediaparkjaarcongres.nl met VIP code: NBF275 en je betaalt € 145,- (excl. BTW) in plaats van € 175,- voor een dag vol (media) inspiratie, lunchsessies, video quotes en netwerkmogelijkheden.

Meer informatie over het congres vind je op de website: www.mediaparkjaarcongres.nl.

Volg het MPJC via Facebook of Twitter.

Het Mediapark Jaarcongres is een initiatief van Stichting iMMovator Cross Media Network, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en de Media Academie en wordt daarnaast gesteund door vele partners zoals RTL Nederland, UPC, gemeente Hilversum en vele anderen.