Nieuwe GROENE GIDS voor filmmakers in de maak

Goed nieuws! Filmpeople realiseert samen met de Green Filmmaking Competition een groene gids voor filmmakers.

De online gids dient ter ondersteuning van iedereen in de filmwereld die ‘groen’ wil samenwerken en informatie wil uitwisselen over groene oplossingen en innovatieve manieren om energie te besparen.

Werk je ook groen? Doe mee!
De groene gids voor filmmakers is een speciale editie van de Film Industry Guide (www.filmindustryguide.nl)

Wil je dat jouw bedrijf straks wordt opgenomen in deze gids? Schrijf je dan nu in via www.filmindustryguide.nl en stuur een mailtje aan info@filmpeople.nl dat je ook opgenomen wil worden in de groene gids. Leg in dat mailtje uit wat jouw bedrijf doet aan vak-technische energie besparing of milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

Ook als freelance filmmaker kun je via de mail aangeven dat je je inzet voor de groene film en kan je opgenomen worden in de gids.

Over de Film Industry Guide:
De Film Industry Guide is de overkoepelende gids voor filmprofessionals en filmbedrijven in Nederland. Iedereen die professioneel bezig is kan een profiel aanmaken. De Film Industry Guide is een project van Filmpeople. Filmpeople beheert diverse sites voor filmmakers zoals: filmstart.nl, filmvacatures.nl, filmcastings en filmnieuws.nu

Met een Filmpeople-account kun je gebruikmaken van alle aangeboden services. (zie www.filmpeople.nl)

Over de Green Filmmaking Competition:
De Green filmmaking Competition daagt Nederlandse filmmakers uit om een groene film te produceren. 6 filmmakers zijn op basis van hun plan geselecteerd en mogen met een financiele bijdrage van 10.000 euro hun film realiseren. De gemaakte films dingen mee naar de hoofdprijs van 20.000 euro.

De Green filmmaking Competition is een project van Strawberry Earth en wordt ondersteund door o.a. het Ministerie van Economische Zaken, het Filmfonds, Eye Filminstituut en ASN Bank. (zie www.greenfilmmaking.com)

Bron: Filmpeople