Voor NBF-leden: uitnodiging première ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op 10 juni in Carré

In het afgelopen jaar is er (door o.a. enkele leden van de NBF) heel hard gewerkt aan een nieuw project; de kinderfilm “De Club van Lelijke Kinderen”. Deze film gaat op 10 juni aanstaande in première in Koninklijk Theater Carré, waar alle NBF-leden voor zijn uitgenodigd.

De film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Koos Meinderts, gaat over een president die besluit om alle ‘lelijke’ kinderen op te sluiten om zo het land ‘schoner’ te maken. Onze hoofdpersoon Paul heeft grote flaporen en wordt dan ook verplicht weggevoerd op ‘schoolreisje’. Gelukkig weet hij te ontsnappen, en er volgt een spannend avontuur waarin Paul probeert uit handen te blijven van de president, en alle lelijke kinderen probeert te bevrijden.

Alle informatie over de film: www.declubvanlelijkekinderen.nl/premiere

De trailer kun je daar natuurlijk ook bekijken!