Handelsmissie World Digital Media Festival in juni

In opdracht van Agentschap NL EVD Internationaal organiseert handelsroute voor 10 Nederlandse bedrijven uit de media, film, animatie en 3D industrie een handelsreis naar het World Digital Media Festival in Banff, Canada,  van 9-13 juni as.

Een unieke kans om je te presenteren op een Noord Amerikaans platform of jouw product/dienst te lanceren.

Al 3 decennia heeft het BANFF World Media Festival toppers uit de hele wereld samengebracht in het hart van de Rocky Mountains voor een unieke ervaring. Invloedrijke media besluitvormers ontmoeten hier televisie, film en digitale media professionals van over de hele wereld. BANFF is de ideale locatie om nieuwe contacten op te doen, productiepartners en potentiële klanten te ontmoeten.

De officiele registratie verloopt via de registratie module van Agentschap NL EVD Internationaal.

Het Agentschap zal een groot deel van de kosten op zich nemen en dat betekent voor relatief lage kosten een compleet programma inclusief:

Pitchtraining
Workshops
Deelname aan diverse conferenties
Netwerkevenementen
Matchmaking

Selectiecriteria
Het betekent ook dat de richtlijnen van NL EVD Internationaal gevolgd moeten worden wat betreft deelname, zoals 1 persoon per bedrijf, inschrijving bij KvK NL verplicht, geen dubbele subsidie toegestaan en screening op basis van doelgroep, etc.

Verwachte kosten:
Eigen bijdrage missiekosten 950,- euro
Kosten reis en verblijf 1500,- euro.
Mocht je vragen hebben over de reis of de inschrijving, stuur dan even een mail naar info@handelsroute.nl

Inschrijvingsprocedure:
Nadat wij jouw inschrijving via Agentschap NL EVD Internationaal ontvangen wij automatisch bericht. Wij maken een afspraak met je voor een intake gesprek.

Voldoe je aan het profiel van de doelgroep: ondernemer in de media, film, animatie en/of 3D industrie met duidelijke internationale ambitie, dan gaan we aan de slag om jouw reis naar Banff een succes te maken!

Bron: Handelsroute.nl