MPJC2012 haalt Gary Carter (FremantleMedia) en Rory Sutherland (Ogilvy) naar Nederland

Het Mediapark Jaarcongres (MPJC) haalt op 21 juni een aantal internationale topsprekers naar Nederland.

Tijdens het media event van het jaar zal Gary Carter, COO van FremantleMedia, het bedrijf achter internationale kijkcijferhits als Idols, X-Factor en Boer zoekt vrouw een keynote speech verzorgen. Ook Ad-man Rory Sutherland, Vice-Chairman Ogilvy London, levert een bijdrage aan het programma. Daarnaast zal ook de top van de Nederlandse media industrie aanwezig zijn op het Mediapark Jaarcongres.

Het Mediapark Jaarcongres (MPJC), dé ontmoetingsplek voor de (cross)media sector, wordt dit jaar gehouden op donderdag 21 juni. Het MPJC kijkt naar de actuele media-ontwikkelingen in Nederland, laat prominenten uit de industrie aan het woord en geeft innovatieve bedrijven de kans om hun diensten te presenteren. Tijdens deze lustrumeditie worden de veranderingen in de mediawereld uitgelicht. Welke verschuivingen zijn er te zien in mediagebruik? Hoe gaan omroepen en uitgevers om met de nieuwe mogelijkheden? Welke kansen zijn er voor Nederlandse ondernemers?

Programma
Het programma kent de volgende onderdelen en bijdragen:

Keynote speeches van Gary Carter en Rory Sutherland
Interview met NPO voorzitter Henk Hagoort
Een preview op de sportzomer door Lara Ankersmit (NOS)
Willemijn Maas (AVRO) over de samenwerking tussen uitgevers en omroepen
Ons leven met schermen door Russell Davies (Wired)
Dagan Cohen (Upload Cinema) over ‘curated tv’
Pitches van jonge Nederlandse media ondernemingen

Meer over het programma en over de inschrijvingen is na te lezen op www.mediaparkjaarcongres.nl, of volg het congres via Facebook of Twitter.

Bron: persbericht MPJC