Ontwikkelingsaanvragen Filmfonds vanaf 16 mei volledig digitaal

Met ingang van de indienrondes vanaf 1 mei (documentaire, VAF speelfilm, VAF documentaire) en 15 mei 2012 (experimentele film en e-cultuur, en speelfilm) kunnen aanvragers van ontwikkelingsaanvragen volledig digitaal aanvragen.

Het pdf aanvraagformulier Ontwikkeling is dan niet meer te gebruiken. Vanaf heden dienen aanvragers als individu en/of als organisatie een account aan te vragen. Als u een account heeft aangevraagd, krijgt u binnen enkele dagen een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd en kunt u inloggen in Frame, het nieuwe projectenbeheersysteem van het Fonds.

Vanaf maandag 16 april vindt u het digitale aanvraagformulier Ontwikkeling in Frame. Op deze website  vindt u vanaf 16 april een voorbeeld van de nieuwe aanvraag. Het Fonds adviseert u om hier uw account tijdig aan te vragen en de nieuwe werkwijze uit te proberen.

Na de zomer 2012 rolt het Fonds het digitaal aanvragen in Frame verder uit, zodat dit ook mogelijk wordt voor Realisering, Suppletie, Distributie en Filmactiviteiten.

Voor vragen en ondersteuning kunt u contact opnemen met de projectmedewerkers van de betreffende afdeling.

Bron: Nederlands Filmfonds