Vrijdagavond: NSFW in Rialto‏

Vrijdagavond 6 april om 22:00 uur, is het zover: NSFW gaat in première in Rialto. Een fetisj voor achtbanen, (on)opvallende seksspeeltjes, porno met robotbarbies en een battle tussen beroemdheden van lichte zeden en de amateurs: in anderhalf uur komen allerlei soorten video’s voorbij die allemaal even not suitable for work zijn.

Behalve die ene Easter egg natuurlijk die juist wel weer SFW is. Dat wordt een wel zeer toepasselijke Goede Vrijdag. Gastredacteur Ancilla Tilia, Playmate mei 2004, columniste en presentatrice, zal speciaal voor jullie Amsterdammers in the flesh aanwezig zijn voor een zinnenprikkelende bijdrage.

Na afloop draait DJ Dirty Shirt de vunzigste platen uit haar collectie en verzorgt VJ Illuminator toepasselijke visuals. Je kunt ook weer aanschuiven in de naastgelegen CousCousClub, waar de redactie van Upload Cinema zelf in ieder geval zal genieten van een heerlijk avondmaal.

Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar; bestel ze online voordat het te laat is.

NIEUW THEMA: NO TIME FOR LOSERS

Upload Cinema wacht op niemand, en we hebben ook voor onze volgende editie weer een mooi thema in het verschiet. In juni breekt een bomvolle sportzomer aan, waar ook wij niet aan ontkomen. In ons nieuwe thema, ‘No Time For Losers’, gaan we voorbij aan de standaard sportfragmenten en zoeken wij naar de meest eigenzinnige, extreme, ontroerende en verbijsterende sportvideo’s van het web. Weet jij de sportfragment van het web die niet mogen ontbreken? Je kunt ze vanaf nu insturen.

Stuur in voor ‘No Time For Losers’

Bron: Upload Cinema