Vooraankondiging voor Het Schrijfpaleis op 14 mei 2012

Schrijf het vast in de agenda: op 14 mei vindt het Schrijfpaleis vanwege de opening van het nieuwe filminstituut EYE deze keer aan de oevers van het IJ plaats!

Met als speciaal thema: scenarioschrijven voor transmediale projecten. Wat zijn de nieuwe mogelijkheden en kansen voor schrijvers? Waar zitten valkuilen en in hoeverre is de klassieke dramaturgie nog van toepassing bij het schrijven van scripts voor transmediale (drama)projecten?

Het belooft een informatieve en inspirerende avond te worden. Stuur zo snel mogelijk projecten in!! Of laat weten als je op een andere manier interesse hebt om bij te dragen aan de avond. We willen zo snel mogelijk beginnen met het samenstellen van het programma en we kunnen jullie hulp hierbij goed gebruiken.

Stuur een mail naar schrijfpaleis@vsenv.nl.

We hopen van jullie te horen!

Hartelijke groet,

Het Schrijfpaleisteam