Voor leden: nieuwe data financieel&fiscaal spreekuur ‘Geld in beeld’

De NBF biedt voor leden gratis advies aan in het financieel/fiscaal spreekuur ‘Geld in beeld’ en verschillende pakketten tegen een voordelig tarief via het betrouwbare bureau Dikkeboom en Partners, specialisten op het gebied van administratieve, financiële en fiscale dienstverlening. In april vinden weer twee nieuwe sessies plaats waarvoor leden zich kunnen inschrijven.

Iedere professional krijgt er vroeg of laat mee te maken: de fiscale en administratieve rompslomp die bij een eigen bedrijf hoort, hoe klein deze ook is. Het is voor velen het minst leuke onderdeel van hun werk, dus komt het vaak voor dat het ondersneeuwt. Het zal iedereen herkenbaar in de oren klinken dat administratie maandenlang blijft liggen of fiscale voordeeltjes niet meegepakt worden omdat er simpelweg geen tijd of aandacht voor is.

Financieel/fiscaal spreekuur ‘Geld in beeld’
In het financieel/fiscaal spreekuur kun jij als NBF-lid terecht met vragen die je nooit durfde te stellen over administratie, fiscale regelingen en nog veel meer. Maar ook voor vrijblijvend advies over jouw eigen situatie op zakelijk gebied kun je terecht. Het spreekuur biedt leden een half uur advies, is gratis en verplicht je tot niks. Je kunt je hiervoor inschrijven bij het NBF-kantoor (nbf@nbf.nl of 020-6646588), hieronder staan de data en tijden die de komende periode beschikbaar zijn (vol=vol). Meld je dus snel aan!

Data en tijden spreekuur

Maandag 16 april 14:00-16:00
Donderdag 26 april 10:00 -12:00

Leden hebben recht op een half uur advies. Geef bij je aanmelding ook even aan wat je wilt bespreken.

Dikkeboom en Partners
De dienstverlening van Dikkeboom en Partners richt zich op financiële en fiscale ondersteuning van ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf in diverse branches. Zij verzorgen volledige administraties, tussentijdse rapportages, prognoses, salarisadministraties, financiële jaarverslagen en specifieke calculaties maar ook alle denkbare fiscale aangiften van omzetbelasting tot erfbelasting.

Tevens adviseren en begeleiden ze bij specifieke financiële en fiscale (juridische) onderwerpen maar ook bij financiële planning. Hun doel is om de ondernemer op financieel en fiscaal (juridisch) gebied een zorg uit handen te nemen. Één adres waar u terecht kunt voor alle financieel en fiscaal gerelateerde vragen, met betrokkenheid voor jou en je onderneming. Dikkeboom en Partners heeft een aantrekkelijk servicepakket samengesteld voor NBF-leden, zie het overzicht onderaan deze e-mail. Tijdens het spreekuur kunnen deze opties uiteraard ook besproken worden.

Servicepakket ten behoeve van de leden van de NBF (optioneel)
2.1          Fiscaal (privé)
aangifte inkomstenbelasting + partner.
(inclusief uitstelregeling en controle aanslagen)

2.2          Financieel (eenmanszaak)
financieel verslag inzake de jaarrekening;
verzorgen administratie van het boekjaar.

2.2.1      Aanvullend voor besloten vennootschap
aangifte vennootschapsbelasting;
salarisadministratie 1 werknemer (geheel jaar);
publicatieverslag ten behoeve van het Handelsregister;
concept notulen van algemene vergadering van aandeelhouders.

Tarief
2.1
Eur. 210,- + Eur. 125,- (partner);
2.2 Eur. 1.395,-;
2.2.1 Eur. 490,-