BNN zoekt programma-ideeën voor TVLab

In de week van TVLab op Nederland 3 komen de omroepen met vernieuwende tv-programma’s. BNN experimenteert niet alleen met eigen formats, maar geeft ook kijkers de kans hun programma-idee door BNN te laten maken en hiermee aan heel Nederland te laten zien.

Kijkers kunnen tot en met 23 april ideeën indienen op tvlab.bnn.nl. Het winnende programma van de zogenaamde kijkerspitch is te zien tijdens TVLab, van 13 tot en met 17 augustus 2012.

In de jury van de kijkerspitch zitten Ruben Nicolai (BNN-presentator), Flip van der Kuil (regisseur, bedenker en acteur van New Kids) en Patty Geneste (directeur Absolutely Independent). Nicolai: “Ik ben heel benieuwd wat we aan ideeën voorgeschoteld krijgen en hoop dat er een paar verrassend goeie tussen zitten. Ik ga er met veel plezier naar kijken.”

In de week van 13 tot en met 17 augustus start Nederland 3 het tv-seizoen met TVLab, een week vol innovatieve, afwijkende en creatieve programma’s. BNN brengt in de deze week een format van een kijker op de buis, de kijkerspitch. Vorig jaar werd deze gewonnen door een kijker die The Truman Show bedacht: hierin kregen twee teams de opdracht om in het leven van een social-media-fanaat te duiken.

Bron: BNN