Stukken Algemene Ledenvergadering 26 maart 2012

Hier zijn de stukken voor de Algemene Ledenvergadering te downloaden voor leden. Let op: om de stukken te kunnen downloaden moet je wel ingelogd zijn. Inloggen op je ledenprofiel kan linksonder op de site met je lidnummer en wachtwoord. Als je deze niet meer weet/hebt, kun je ze opvragen door op de link Login gegevens vergeten? te klikken. Dan worden deze automatisch naar het bij ons bekende emailadres gestuurd. Mocht dit niet lukken, stuur dan een mail naar nbf@nbf.nl.

Jaarverslag NBF 2011

Agenda Algemene Ledenvergadering 2011

Mocht je problemen ondervinden met het downloaden, dan kun je de digitale stukken ook opvragen bij het NBF-kantoor (te bereiken via nbf@nbf.nl of 020-6646588).

Aan- of afmelden voor de ALV is gewenst en kan via het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.