‘Just People’ vindt weg op internet en internationale podia

De film ‘Just People’, die NBF-lid Annegriet Wietsma afgelopen jaar heeft gemaakt in opdracht van de internationale organisatie Humanity in Action, heeft haar weg naar internationale podia gevonden. Er zijn inmiddels vertoningen georganiseerd van Wenen en Berlijn tot Zagreb en New York.

Zowel Humanity in Action als Movies that Matter (voortgekomen uit Amnesty International) nemen ‘Just People’ in hun educatieve programma’s op.

Er is een prachtige trailer te zien op YouTube (Humanity in Action Presents Just People):

http://www.youtube.com/watch?v=UmfS58ROnNI

‘Just People’ is een filmisch essay over de delicate balans tussen groepsgedrag en individuele verantwoordelijkheid, gezien in het licht van de Holocaust en andere genocides.  Op de website van Humanity in Action is meer informatie te lezen over ‘Just People’:  click here

Voor geinteresseerden:

Een dvd is te bestellen via netherlands@humanityinaction.org of tel.nr. 020 – 346.7339