Zend nu uw film in voor de eerste European Film Academy Young Audience Award

Op de Young European Audience Film Day zullen op zondag 10 juni in Amsterdam, Belgrado, Kopenhagen, Erfurt, Stockholm en Turijn aan een jong publiek (10 – 13 jaar) drie films vertoond worden die door een commissie, bestaande uit directeuren van kinder-filmfestivals, geselecteerd zijn.

De jonge bezoekers in de zes steden zullen als jury direct na de vertoning de uiteindelijke winnaar aanwijzen. In Erfurt zal de Award dezelfde dag gepresenteerd worden.

Voor deze nieuwe Award komen Europese speelfilms, animatiefilms en documentaire films in aanmerking die bestemd zijn voor de leeftijdsgroep10 tot 13 jaar. Alleen films die na 1 maart 2011 voor het eerst officieel vertoond zijn (op een festival of in de bioscoop) komen in aanmerking.

De inschrijving sluit op 15 maart 2012.

Voor vragen kunt u zich wenden tot Maria von Hörsten
Tel: +49 30 887 16 70 of e-mail:  mvhoersten@europeanfilmacademy.org

De European Film Academy Young Audience Award wordt georganiseerd en gepresenteerd  door de European Film Academy en EFA Productions met de steun van Mitteldeutsche Medienförderung (MDM). De nationale Young Audience Film Day  wordt georganiseerd  met de inzet van de respectievelijke partners; in Nederland EYE Film Instituut Nederland.

Bron: MVSP