Korting voor NBF-leden bij het Latin American Film Festival

Het Latin American Film Festival vindt plaats van 18 t/m 27 april 2012 in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Het festival, met dit jaar een focus op Colombia, heeft naast ongeveer 60 hoogtepunten uit de Latijns-Amerikaanse cinema, ook een randprogramma met educatie, openluchtvoorstellingen, masterclasses, workshops, danspresentaties en nog veel meer!

Dit jaar biedt het festival NBF-leden een kortingsregeling aan. Op vertoon van je ledenpas mag je naar de filmvoorstellingen voor 7,50 euro (ipv 8,50 euro). Deze afspraak geldt niet op ma t/m vr voor 17:00 uur. Dan kosten alle tickets 6 euro – voor iedereen.

Wel NBF-lid maar nog geen ledenpas? Stuur een digitale pasfoto naar nbf@nbf.nl en ontvang deze binnen een week in de bus!